VEDETELE COREENE AU INCEPUT SA DONEZE PENTRU JAPONIA

| miercuri, 16 martie 2011



IMPREUNA PUTEM AJUTA JAPONIA!!


JYJ,YG Entertaiment ,Kim Hyung Joong ,Bae Yong Joon,Song Seung Hun,Kara alaturi de multe alte vedete populare in Japonia si-au unit fortele pentru a ajuta Japonia in urma catastrofei provocate de Cutremurul si Tsunamiul care a distrus Un oras intreg pe data de 11 martie !Aici am sa postez si linkul unde sunt trecute mai multe site-uri.. la care se pot face donatii!!
Prahovenii care vor să-i ajute pe sinistraţii din Japonia pot face donaţii prin intermediul Crucii Roşii Române, care, pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediată a victimelor acestui dezastru, a lansat Apelul umanitar de Urgenţă intitulat "Ajutor pentru Japonia".Astfel, toti cei care vor sa sprijine acest apel umanitar - companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale -pot dona sume de bani în conturile Crucii Roşii Române deschise la BRD - Agenţia Piaţa Română Bucureşti: RO02BRDE410SV61136934100 LEI si RO33BRDE410SV06871604100 EURO.
De asemenea, pentru donaţii online, şi pentru serviciul de restabilire a legăturilor de familie, se poate accesa site-ul http://www.crucearosie.ro/proiecte/apel-pentru-japonia.html

For foreign people!Way to Help Japan!!Together we can make it!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2010 KoreanAddict