BoA-Utv Eat You Up

| joi, 31 martie 2011

http://jaycut.com/community/mixes/3HQUcqyfv/h264-mp4-medium.mp4?0


Aici aveti un filmulet facut de mine in timpul difuzarii clipului pe UTV!! Imi cer scuze pentru ...imaginea "zgaltiata"de care aveti parte!!

Thanks for all your video and pic from romanian tv. Very happy and hope you can see k-pop more often!!

BoA a multumit pentru clipurile si pozele trimise de fani din timpul difuzarii Tv!


A Peace aka (Double B/21)-Lover Boy[Video Teaser]

| luni, 28 martie 2011




Anunt Mare!Urias Chiar..Numeros ... !Cea mai mare trupa de baieti din Coreea numita A Peace sau Double B/21 au lansat teaserul videoclipului "Lover Boy ", ehh asta da bucurie ... nu 1 , nu 5 sau 13 ...ci 21 de baieti ,unu si unul ... !!Fetele sa tipe cu mine "A Peace -Figthing "sa rasune pana la ei in Coreea ..!!Acum serios vorbind ... daca tineti minte acum cateva zile v-am spus despre teatrul care se va deschide pentru vedetele coreene in Japonia ...numit K -Theater ..ei bine ,ei sunt trupa care canta la deschidere teatrului si se vor lansa official ca si trupa dar nu in Coreea ci in Japonia prima data!Defapt acest debut este mai mult un comeback deoarece formatia a fost activa sub numele de Double B/21.Formatia este impartita in 3 grupe de cate 7 ...si fiecare grupa isi va face numarul separat!!Cel care i-a descoperit pe baietii de la A Peace este vinovat si de descoperirea celor de la H.O.T, TVXQ sau Shinhwa!


4MINUTE-Heart 2 Heart {Video Teaser]

|
Ahh, preferatul meu de la CNBLUE,JungShin, apare in clipul fetelor de la 4MINUTE ...!! haha sunt asa geloasa LoL !! Anyway ,aici aveti teaserul videoclipului !


This is for You!

|
I must thank to all foreign people that visit my blog, i really apreciate that u still visit this blog ..even if u do not understand the language! Thank you so much for that!!

BOA PE UTV

|

Pentru fanii Kpop ....BoA numele de scena- (Best Of Asia), va aparea pe UTV joi ora 22 :00 la All Urban... asa ca nu pierdeti emisiunea!!!Si sariti cu feedback pe Facebookul celor de la UTV dupa difuzare!!^^

4minute Ji Yoon [Video Teaser]

| vineri, 25 martie 2011




Choi SiWon si DongHae-Drama Taivaneza

|


Cei doi membri de la Super Junior vor juca intr-o drama taivaneza "Glamorous Challenge" care are 13 episoade si va incepe pe 31 Martie! "Glamorous Challenge" este defapt o adaptare live-action dupa desenul maga japonez "Skip Beat".Aceasta noua drama deja a atras atentia multor ELFi internationali, se pare ca este ceva bun!!SiWon va juca rolul unui superstar pe nume "REN" iar DongHae va juca rolul unui cantaret foarte popular pe nume "SHO".Eu zic ca merita vazut!Asa ca ELFi si iubitori de "drame"va urez :Vizionare Placuta!

Kim Bum - Unul din castigatorii "Ken si Barbie Award"

|


De foarte mult timp nu am mai auzit de Kim Bum ,ei bine, in sfarit ..si-a facut si el aparitia si nu oricum ,castigand la pemiile"Ken si Barbie Award" din Coreea .El a fost ales deoarece are o piele foarte frumoasa si fata mica ...(epic,nu?).Hm, pentru a arata cat mai bine stilul vestimentar al lui "Ken" a facut un pictorial pentru GQ Korea .Cat despre cariera acesta se pregateste intens pentru noul sau rol .

BOYFRIEND -Noua Trupa

|

In curand isi face aparitia o noua trupa ce se numeste "Boy Friend" are 6 memebrii , printre care si 2 gemeni Youngmin and Kwangmin ,care au atras deja atentia publicului cu lookul asemanator baietilor din anime.Un alt membru despre care se stie ceva este Noh Min Woo care a fost dansatorul lui K-Will.Baietii isi for face debutul in aprilie !!Asa ca merita vazuti si studiati indeaproape...nu-i pierdeti din vedere!

AZIATIX-GO[VIDEO TRAILER]

| miercuri, 23 martie 2011
AZIATIX este trupa formata din Flowsik ,Eddie Shin si Nicky Lee ,sunt 3 artisti reuniti intr-o singura formula , AZIATIX este defapt numele casei de productie si s-au gandit ei ,sa faca o colaboarare sub acelasi nume!Versurile melodiei au fost compuse de Eddie Shin Flowsik si Jae Chong care este si producatorul si unul din compozitorii melodiei si a facut parte din echipa de aranjare a verusurilor..Melodia este in limba engleza deoarce toti si-au petrecut viata prin America ,ea va fi lansata in curand in Korea si America.Probabil de Flowsik si Jae Chong..stiti cate ceva deoarece ambii au colaborat la albumul The Begging ...marca JYJ . Videoclipul a fost fimat in Korea.[OFFICIAL MUSIC VIDEO] AZIATIX Debut Track

Deschiderea primului teatru dedicat exclusiv muzici pop coreene

|
Se pare ca japonezii au vrut sa le multumeasca vedetelor coreene pentru ajutorul si sustinerea oferita victimelor dezastrului si ce au gandit ei..... ,ei bine ,sa deschida un teatru, primul de acest gen din Japonia si cred ca din lume ...dedicat, Culturi si muzicii coreene, acesta, se va deschide in luna mai ,in locul Yebisu Garden din Tokyo si se va numi K-Theater Tokyo primul concert este sustinut de "A Peace".

U-KISS REVIN

|
Pe data de 22 martie membrii si-au anuntat comeback-ul ..lansarea celui de al5lea mini album numit "Brand New Kiss", suggestiv de altfel daca stam sa ne gandim ca trupa a fost reinnoita cu 2 componenti , acest album va marca un nou inceput pentru U-KISS.Albumul contine 6 piese pe care le voi posta la sfarsit titlurile si vor aparea pe internet pe data de 30 martie iar in magazine pe data de 31..odata cu comebackul baietilor care se va tine la M!Countdown .


01Its Time(Intro)
02 0330
03Words that hurt me
04Every Day
05I dont understand
06Miracle

Noua trupa-X-5

| luni, 21 martie 2011
Fetelor pregatiti-va de atac ... se lanseaza inca o noua trupa de baieti numita "X-5" ...se pare ca nu pe toti i-a lovit astenia de primavara!!^^Ei au fost descoperiti si lansati de Open World Entertaiment cei cu care lucreaza si THE BOSS.Si au lansat primul Teaser pentru debutul acestora care va avea loc pe data de 21 martie!!!Teaserul il gasiti in sectiunea Videos!

Touch- Revine

|


Trupa Touch care si-au facut debutul anul trecut sub YYJ Entertaiment cu piesa "I" ...revin de data aceasta cu un clip format 3D.. piesa se numeste"Rockin the Club"..are un sound electronic si beaturi de Hip-Hop. Iar asta nu e tot fetitele care apar in clip in prim plan sunt si ele in pregatiri sa-si faca debutul.. inca nu se cunoaste numele trupei ...de fete dar vor fi tot sub YYJ Entertaiment.

Wonder Girls- Locul 4 Topurile Canadiene

|

Se pare ca
Wonder Girls ...au un succes intarziat.. deoarece .. nu s-a intamplat nimic cat timp si-au desfasurat turul de promovare muzicala in Canada, si se intampla tocmai acum .Aceste au ajuns pe locul 4 intr-unul din cele mai cunoscute charturi muzicale din Canada... hm dar faptul ca au ajuns mai tarziu in top nu este partea cea mai ciudata .. ci melodia cu care acestea au ajund nu este 2 Different Tears.. cum ati putea crede...Ci singelul Nobody lansat in urma cu aprope 2 ani de catre fete ..pana si insusi JYP....a ramas socat ..dar la si bucurat in acelasi timp.

KangIn-Viata in armata

| joi, 17 martie 2011
Se pare ca KangIn a invatat sa respecte mai mult oamenii, sa dea jos cateva kilograme,si a reusit sa fie mult mai sanatos.Ce isi doreste? ei bine ,sa-si intalneasca din nou fanii,sa se intalneasca cu familia ...sa fie iubit si sa invete sa puna persoanele de langa el pe primul loc ..sa renunte la egoism!("Cu toate ca eu nu cred ca este") iar lucrul care m-a mirat cel mai mult ,din acest interviu pe care l-a acordat revistei "Army Zine" a fost urmatoarul paragraf:"Fanilor nostrii (SuJu) vreau sa le spun ca imi este tare dor de ei .Am sa fiu capabil sa stau in fata voastra ca o persoana sanatoasa si care exprima incredere din interior dar care este increzatoare si in aspectul fizic, asa nu-mi va fi rusine atunci voi sta in fata voastra !Sper sa ma asteptati si sper ca visele sa vi se implineasca!!Asa ca asteptati-mi liberarea!! " " Din ce am vazut mai sus pare sa reiasa faput ca nu avea deloc incredere in el si se simtea rusinat de aspectul fizic"

PICTORIAL HIGH CUT- si Cuplul Paradise Ranch

|


Couplul din "Paradise Ranch" Shim ChangMin si Lee Yeon Hee au facut pictorial pentru HIGH CUT si a-si lua ramas bun de la fani .Cei doi au avut o sedinta foto foarte reusita de la hainele punk, la glam sau clasicele costume..amandoi au aratat o imagine perfecta ..!ChangMin chiar a socat intr-un mod placut prin faptul ca are un tonus foarte bun ..."fie vorba intre noi nu toata lumea credea ca are corpul lucrat, deoarece este copilaros la fata ...ehh asta arata din nou cat de valabil e provebul:Nu judeca o carte ,dupa coperta!"


Dream High Sezonull 2!!

|



Se pare ca drama Dream High difuzata de KBS are success deaorece au hotarat sa filmeze inca un sezon!!Se pare ca va fi difuzat in ianuarie 2012 , cat despre personaje ..cred se va incerca pastrarea grupurilor de acum ..poate cateva personaje secundare noi...deasemenea in sezonoul 2 se pastreaza tema cu povestile tinerilor.

INFINITE-Nothing's Over[VIDEO FULL]

|




VEDETELE COREENE AU INCEPUT SA DONEZE PENTRU JAPONIA

| miercuri, 16 martie 2011



IMPREUNA PUTEM AJUTA JAPONIA!!


JYJ,YG Entertaiment ,Kim Hyung Joong ,Bae Yong Joon,Song Seung Hun,Kara alaturi de multe alte vedete populare in Japonia si-au unit fortele pentru a ajuta Japonia in urma catastrofei provocate de Cutremurul si Tsunamiul care a distrus Un oras intreg pe data de 11 martie !Aici am sa postez si linkul unde sunt trecute mai multe site-uri.. la care se pot face donatii!!
Prahovenii care vor să-i ajute pe sinistraţii din Japonia pot face donaţii prin intermediul Crucii Roşii Române, care, pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediată a victimelor acestui dezastru, a lansat Apelul umanitar de Urgenţă intitulat "Ajutor pentru Japonia".Astfel, toti cei care vor sa sprijine acest apel umanitar - companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale -pot dona sume de bani în conturile Crucii Roşii Române deschise la BRD - Agenţia Piaţa Română Bucureşti: RO02BRDE410SV61136934100 LEI si RO33BRDE410SV06871604100 EURO.
De asemenea, pentru donaţii online, şi pentru serviciul de restabilire a legăturilor de familie, se poate accesa site-ul http://www.crucearosie.ro/proiecte/apel-pentru-japonia.html

For foreign people!Way to Help Japan!!Together we can make it!!

ADRESELE TE TWITTER ALE CELEBRITATILOR COREENE [PRIMA PARTE]

|



MBLAQ:LEE JOON- @MblaqJoonie

MBLAQ:G.O- @MBLAQGO

MBLAQ:SangHyun- @MBLAQCD

MBLAQ:SeungHo- @MBLAQSH

MBLAQ:Mir: @BangMir

RAIN: @29rain

JYJ:ParkYoochun : @6002theMicky

JYJ:KimJunsu: @0101xiahtic

JYJ:KimJaeJoong: @mjjeje

TEEN TOP: @TEEN_TOP

B2ST:Lee Gi Kwang : @B2stGK

B2ST:Yoseob:@helloimys

B2ST:DongWoon:@beastdw

B2st:YoonDuJun:@beeeestDJ

B2ST:YongJunHyung: @Joker891219

G.na Choi: @G_NA_love

SUPERJUNIOR:Heechul: @heedictator

SUPERJUNIOR:Eun Hyuk: @AllRiseSilver

SUPERJUNIOR :Lee Teuk:@special1004

SUPERJUNIOR:SiWon: @siwon407

SUPERJUNIOR:DongHae:@donghae861015

SUPERJUNIOR Mandarin :Henry Lau :@henrylau89

BoA: @BoA_1105

SE7EN :@officialse7en

Misterul a fost rezolvat!

|
-
Ha, Lee Joon a fost "descusut" de tot, intr-o emisiune de divertisment , incat, a facut public numele baitului cu care il insela prietena sau cu care nu a apucat sa-l insele practic,doar teoretic ..ma rog ,el este nimeni altul decat GO YOUNG WOOK."Hmm... sincer ...din punctul meu de vedere Joon este mult deasupra lui ..haha si fizic si moral ... sa ai un prieten si "sa-l lucrezi pe la spate", cum se zice in popor nu e tocmai politicos!Ceea ce ma face sa cred ca inca nu au renuntat la gandirea de acum 200-300 de ani ,care exista in Coreea! Cat despre Young Wook dupa ce "i-a facut-o" Joon in emisiune ,nu cred ca o sa-i faca bine la aundienta !Bravo Joon!!"

MBLAQ-Lee Joon -Dezvaluie Motivele pentru care s-a despartit de prietena

| marți, 15 martie 2011


Mega-starul, sex-simbolul si cel mai dorit baiat din formatia MBLAQ .. a facut public motivul pentru care a terminat-o cu prietena!! Ah si nu ,nu este astenia de primavara ,cum ati putea crede, motivul este: gelozia.Da, se pare ca iubita lui , facea ochii dulci unui prieten de al lui ...si el cunoscut(celebritate) ,cum credeti ca si-a dat seama JOON ,intr-o zi ,cand isi verifica agenda telefonica, a vazut intamplator numele persoanei respective si prietena lui.. care a afirmat ca o cunoaste!!Dar el nu s-a gandit o clipa ca poate fi vorba despre "prietenul lui " celebru, ci doar despre o coincidenta de nume ...si ca poate se referea la altcineva.Dar intr-un final si-a dat seama ca era vorba chiar despre X celebru si s-a hotarat sa-i dea frumos papucii!!Se pare ca acel tip misterios a filmat cu ei la Strong Heart!! cine sa fie ? cine sa fie?? ....Dar nu conteaza, vestea buna este ca e liber ... dar oare pentru act timp ..!!?? FETELOR LA ATAC!!

TVXQ-Before You Go[VIDEO COMPLET]

|



BEFORE YOU GO

LEGENDELE PALATULUI :PRINTUL JUMONG FINAL

| luni, 14 martie 2011
PRINTUL JUMONG-



Dupa cum bine stiti, maine, se termina serialul coreean difuzat de postul de televiziune TVR1 Legendele Palatului :Printul Jumong, deaceea stati apropape pentru a nu pierde marele final!!Poate multi dintre voi se vor intrista ..dar nu disperati, TVR1 pregateste o noua surpriza ,noul film care ai va lua locul Printului Jumong.. va face parte din aceeasi serie si anume, Legendele Palatului:Concubina Regelui, acesta va fi difuzat de luni pana vineri de la 18:30!Marea Premiera a filmului va avea loc pe data de 16 Martie!Aici aveti trailere ambelor filme !!

CONCUBINA REGELUI


01 Printul Jumong

02 Concubina Regelui

TVXQ-Before You Go [FULL AUDIO]

|





TVXQ
, au lansat piesa completa pentru "Before You Go".Nici nu a aparut bine si deja a incept sa obtina pozitii fruntase in topuri ca: Bugs,Melon sau Dosirak.

Girls Day -Twinkle Twinkle [VIDEO Teaser]

|



Hehe,, se pare ca grupul de fete Girls Day ..de care nu am mai auzit de ceva vreme ,nu a stat degeaba ,ci ,au pregatit un album"nou nout" si un videoclip gata de lupta cu clasamentele muzicale!Primul clip, cu care isi vor face comeback-ul este "Twinkle Twinkle".Muzica din videoclip ,este un mix intrumental din coloana sonora a super animeului "Initial D".



CN BLUE-First Step[VIDEO TEASER 1/2 ]

|


CN BLUE ,au lansat cel de al 2 lea teaser pentru videoclipul piesei "First Step".Se pare ca baietii au filmat clipul in Japonia si cu aceasta ocazie si-au schimbat si imaginea ,de data aceasta ,abordeaza un look mult mai rebel , diferit fata de ce au aratat pana acum!"Asa ca stati cu ochii pe baieti daca nu vreti sa pierdeti lansarea officiala a clipului!!"

01 teaser



02 teaser

Kim Tae Woo-Brothers and Me [VIDEO]

|

Kim Tae Woo ,a lansat videoclipul official pentru piesa "Brothers and Me" ,in colaborare cu Rain si JYP .Acesta ,s-a filmat chiar in studourile JYP, iar cei trei protagonisti se pare ca s-au simtit foarte bine impreuna ,relatia de prietenie a trecut dincolo de barierele camerelor de filmat .

Cineva, din interiorul agentiei din care face parte Kim Tae Woo ,a declarat ,urmatoarele:"Privitorii, vor avea tot timpul zambetul pe fata urmarind scenele pline de caldura si umor din videoclip". Kim Tae Woo, va lansa albumul pe data de 22 Martie, iar numele acestuia este "T-School".

Enjoy The Video!!

Oh Won Bin-C'mon Girl [VIDEO]

|




Oh Won Bin
unul dintre membrii formatiei F.T Island a lansat clip pentru piesa "C'mon Girl" aflata pe mini albumul de debut in Japonia!

TEEN TOP -Angel [VIDEO ]

|


Teen Top au lansat clipul pentru piesa "Angel " aflata si ea pe mini albumul "Transform".Acesta ai prezinta pe baieti in momentele fericite din "spatele camerelor", in vacanta de iarna distrandu-se in zapada, in autobuzul cu care merg in turnee si la fan meetinguri!!"Sper sa va placa!!"


Park Yoochun implora "fanaticii"sa nu-i mai urmareasca

| duminică, 13 martie 2011



JYJ Park Yoochun a postat pe twitter un mesaj prin care isi arata frustrarea datorata , "sasaeng"(fani care isi i-au rolul de paparazii si le spioneaza vietile private adica fanatici) spunand urmatoarele:"Va rog sa nu ne mai urmariti .Si nici nu mai veniti in fata caselor noastre!! Fanaticilor!"

Jay Park-Look At Me Now si Deuces [VIDEO COVER]

| sâmbătă, 12 martie 2011



Jay Park a postat pe canalul sau official de Youtube, 2 coveruri noi, dupa Chris Brown "Look At Me Now " si "Deuces ".La sfarsitul coverurilor veti vedea si un dance battle cu el .. asa ca check it out!!

Celebritatile coreene si-au asigurat fanii ca sunt bine!

| vineri, 11 martie 2011





Dupa cum bine stiti astazi a avut loc un cutremur de 8,9 pe scara richter in Japonia .Ei bine multe din celebritatile coreene fiind acolo din motive de promovare acestea au trecut prin aceeasi spaima ca si cetatenii nipponi dar nimic mai mult.Din fericire nimeni nu a patit nimic.Printre vedetele care au postat mesaje din Japonia de linistire pentru fani sunt:2NE1,KARA,THE BOSS,JYJ JUNSU,HAN HYO JOO,KIM JUNG HOON,SHIN MIN AH. Cat despre japonezii sa speram ca nu vor urma replici cu o magintudine ridicata ca cel de dimineata.

YongHwa si SeoHyun vor pleca din showul "We Got Married"

|




Un reprezentant al showului a declarat ca YongHwa si SeoHyun se pregatesc sa-si ia ramas bun de la fani , se zoneste va cei doi sunt in discutii cu companiile pentru a filma un episod final in cadrul showului , deoarece acestia au aparut timp de 1 an iar acum programul incarcat din carierele solo nu le mai permite sa se ocupe si de acest show!Nu este inca nimic cert ,a declarat ,unul din reprezentati dar ,s-a pus in discutie acest subiect si anume ,acela de incheia definitiv filamrile la "We Got Married".

TVXQ-Before You Go {VIDEO TEASER]

|

TVXQ au lansat un nou videoclip pentru melodia "Before You Go",in videoclip ai putem vedea pe actorii: Go Ara si Choi Jong Yoon .Povestea videoclipului este bazata pe aceasi ca si "Athena OST"...si se va afla pe albumu rearanjat"Keep Your Head Down"







Bae Soo Bin - se desparte de iubita

|
SaYong



Se pare ca actorul Bae Soo Bin pe care l-ati putut admira in telenovela "Legendele palatului:Printul Jumong ca si So Yang" s-a despartit de prietena cu care avea o relatie de 8 ani!Se pare ca faima a distrus inca o casnicie .. distanta dintre cei doi .. s-a resimtit foarte tare deoarece el era foarte preocupat de cariera si avea din ce in ce mai putin timp ...liber!"Nu vreau sa fiu rautacioasa dar la cum arata actorul credeti ca va ramane prea mult timp singur??"

Geeks -Officialy Missing You [VIDEO ]

| joi, 10 martie 2011




Geeks Videoclip nou -Officialy Missing You

WeeSung Words That Freeze My Heart[Video Teaser]

|



WeeSung a revenit !! Dupa o absenta de 7luni ,cantaretul a revenit cu un clip nou si un intreg album compus ,scris si produs de el!Pentru noul album si-a schimbat imagin
ea radical si a pierdut 7 kg!Primul videoclip extras este pentru piesa "Words That Freeze My Heart"

INFINITE-Nothing'S Over[Video Teaser]

| miercuri, 9 martie 2011

INFINITE au revenit cu un nou teaser pentru piesa "Nothing's Over", baietii au o imagine Fresh /romantica / carismatica !!!Sper sa va placa si voua ,caci pe mine m-a surpins intr-un mod placut!

ZE:a Videoclip Neobisnuit pentru promovarea albumului Lovability

|
ZE:A .. cu siguranta au lansat un clip " original",de promovare a unui album ,asa arata cele 9 personalitati diferite! ...in videoclip este imbinat fantasticul, cu comedia ..si istetimea ..indata ce il vizionati o sa vedeti despre ce vorbeam! ENJOY^^


G.NA -I Miss You Already [Video]

|



G.na a lanseaza al2lea videoclip de pe albumul "Black and White" ,pentru piesa "I Miss You Already" .Ea a discutat despre planurile de promovare intr-un iterviu acordat in cadrul showului MBN-"Live Today Part 2"spunand.:"Incepand de azi voi merge la diverse programe divertisment si ma voi dedica promovarii in strainatate .Sunt destul de multe piese bune pe primul meu album .Asa ca voi promova piesa "I Miss You Already" o scurta perioada de timp".




K.Will-My hear is beating(feat LEE JOON and IU)[Video Teaser]

|
IU si Lee Joon apar ca si indragostiti in videoclipul lui K.Will "My hear is Beating".



PRIMUL ALBUM OFFICIAL MARCA ZE:A "Lovability"

| marți, 8 martie 2011



ZE:a lanseaza primul lor album official"Lovability"(Pretios,Dulce/Incantator).El se lanseaza pe 17 Martie ,deasemenea albumul are la baza "Confesiuni de dragoste cu 9 personalitati diferite".Imaginea pe care o afiseaza pe album este una dulce ,incantatoare opusul a ceea ce au aratat in "Mazeltov","All Day Long" ori "Break Up"."O sa-i urmares indeaproape pe baietii asa ca nu uitati sa citi blogul pentru noi informatii si videoclipuri"

MESAJUL MEU:"Mult noroc baietii si la cat mai multe premii!!"
 

Copyright © 2010 KoreanAddict