BIG BANG TONIGHT[VIDEO FULL]

| duminică, 27 februarie 2011
Daesung looks so good ... but i still choose TAEYANG..!! LOVE IT! T.O.P is sexy as usuall..and GD and Seung RI HOT TOPIC!! HAHA

~VIDEOCLIPURI 2011~

| vineri, 25 februarie 2011

BEAST/B2ST-SHOCK(Jap.Version)


4Minute-Why?

Namolla Familly feat Tae In-Separated Couples

GIRLS2SCHOOL-Break Up isn't like in the movie!

TVXQ-Why Kepp Your head Down (Versiunea dance partea a2a)

Kangta (ex H.O.T)-Arrow(Athena OST)

Jewerly-Back It Up

SNSD-Day by Day

Piggy Dolls-Trend

JQT-PeekaBoo

TVXQ-How Can I

G.NA-Black and White

Infinite-Before The Down

Brown Eyed Girls-Sign (Varianta in Japoneza)




DALMATIAN-That man opposed[VIDEO]

|

SUPER JUNIOR M-Too Perfect[VIDEO]

|



Super Junior M(mandarin) au lansat Mini Albumul "Perfection"!Pe care este inclus si cantcul "Too Perfect" care a beneficiat deja de clip!Cateva din melodiile de pe album au fost compuse de Henry si Zhou Mi (Cei doi componenti chinezi) ,iar versurile de alte cateva piese ..mai exact 3 "True Love" ,"Off My Mind" ,"Love is Sweet" au fost scrise de superstarul Taiwanez Jay Chou!!


SJM-DESTINY

SJM-Love is Sweet

SJM-Off My Mind

SJM-True Love

SJM-My All Is In You

KIM KIBUM - VORBESTE DESPRE PLECAREA SA!

| joi, 24 februarie 2011

In urma interviului acordat de KiBum pentru NEWSEN ...se pare ca pana la urma nu au plecat de buna voie si ne siliti de nimeni cum se credea initial ... se pare ca agentia lor i-ar fi anuntat ca vor inlocui 2 membrii din formatia U-kiss ... si "l-au rugat" pe KiBum sa-si semneze cotractul de incheiere a colaborarii! ...Cata eleganta ,nu??(aplauze)? KiBum a postat un mesaj pe twitter gen "Sunt KiBum din U-kiss,ah nu...AM FOST KiBum din U-KISS!" El a mai adaugat urmatoarele:"M-am gandit la membrii formatiei care sunt familia mea ...imi pare rau ca trebuie sa-mi i-au ramas bun in felul acesta ,dar, respect decizia agentiei de a ma inlocui cu cineva mai bun!" makes me drop tears ,honestly... but that's life isnt made only from Wining..!

MBLAQ-AGAIAN (M!COUNTDOWN!)

|


WOW ...so many fan girls screaming ..:))=)) because of JOON :)) he always gets naked .. i so love his new hair color ... fits him ... and G.O is delicious ... YAM!YAM!! And SEUNHO kills the girls with his BADBOY skills LOL..LAMO!! watch watch!!

SM Entertaiment v-a plati danune celor de la JYJ!

|

Courtea a decis ca SM Entertaiment sa le plateasca celor de JYJ(JUNSU,YOOCHUN,JAEJOONG) 20 milioane de woni ... de fiecare data cand vor interveni in activitatile de promovare ...sau vor incerca sa-i impiedice pe acestia sa-si desfasoare cariera in continuare! Se pare ca SM Entertaiment erau pusi seriosi pe treaba ..dorind sa impiedice ascensiunea ..baietilor... deaceea Curtea de apel a emis un mandat de restrictie pe numele SM Entertaiment .. dar se pare ca asta nu este suficient!Purtatorul de cuvant de la actuala casa de productie C-Jes Entertaiment a declarat astfel:"Avem inca multe obstacole de depasit!Exista inca multe lucruri care trebuie gandite/verificate, chiar daca judecatorul ne-a dat castig de cauza!Sper ca publicul si fanii sa ne inteleaga si sa ne sustina cauza pentru a crea un sistem de promovare a artistilor mai bun!"

WWW.C-JES.COM!!

U-KISS- se destrama

| miercuri, 23 februarie 2011

U-kiss
ALEXNDER & KIM KIBUM

Se pare ca...multe formatii ...au inceput sa de desparata ..sa numai colaboreze cu firmele cu care lucrau inainte...s chestii de gen .. asa dupa H.O.T, TVXQ ,SUPER JUNIOR,2PM,KARA....a venit randul unora mai mici ... sa-si anunte plecarea a 2 dintre membrii ..este vorba despre U-KISS din care vor pleca membrii Alexander si Kim KiBum fratele cantaretului Kim Hyun Joon din formatia SS501...trupa care deasemenea va lua o pauza mai indelugata....!Se pare ca Alexander pleaca din motive personale... printre care unul din ele .. ar fi ,ca ar vrea sa-si continue studiile!Se pare ca cei doi nu vor lua parte la meetingurile de promovare a albumului de comeback!!AnyWay ...vestile astea nu fac decat sa ma intristeze asa ca m-am gandit ,sa ne aducem aminte impreuna de cateva din hiturile lor...!

NOT YOUNG-U-KISS

TALK TO ME-U-KISS

MAN MAN HA NI- I'm Not that Easy-U-KISS

BINGEUL BINGEUL-U-KISS

SHUT UP

BIG BANG-lanseaza al4lea Mini Album

|
In sfarsit ... cel mai mediatizat , cel mai asteptat album al inceputului de an e pe piata ... Big Bang au lansat cel de-al 4lea mini album ...acesta marcand comeback-ul formatiei!Clipul "Tonight" are deja Teaserul lansat odata cu albumul...se pare ca este prezentata viata de noapte a baietilor in America...se pare ca si stilul lor acum nu mai este hip-hop ... ci mai mult TECHNO-HOUSE combinat POP si R'n'B....Pe cd este inclus si hitul "Hands Up " de anul trecut cel care a fost coloanana sonora ... a sitirilor matinale din Japonia!!Ce pot sa zic ma bucura albumul si comeback-ul ...TaeYang ramane favoritul meu!! Dar DaeSung mi-a atras atentia in Clip ceva e schimbat la el ....Dar gata cu palavrageala!Va las sa va bucurati de teaser si de celelalte piese de pe album !^^

"TONIGHT"

Hands Up

Intro(Thank You & You)

Somebody To Love

Whas It Right

Cafe

Tonight


BIG BANG COMEBACK [VIDEO] A-4A parte

| marți, 22 februarie 2011

04.TODAY IS DAEDUNG

HAM-Lower Your Sight [VIDEO]

|

JAEJOONG- Va aparea la ELLE TV[Video Teaser]

|
JaeJoong ,va aparea pe ELLE TV In cadrul unui Film de 60 de minute numit"Movie Still"... Se pare ca va afisa latura mult mai sexy si matura .....!


**♥▒♥CHECK OUT♥▒♥**

Song Jong Ki - Dandy Guy Cosmopolitan

| vineri, 18 februarie 2011

Pentru a mari d-ati click pe poze!
Celebrul actor Song Jong Ki din "SungKyunKwan Scandal" a pozat pentru Cosmopolitan .A purtat tinute casual, formate din: pantaloni ,tricouri cu dungi, vesta ,cardigan bej iar atitudinea a fost pe masura tinutei!

Namie Amuro si After School-Make It Happen[MV Teaser]

|
Cantareata de muzica pop din Japonia ,Namie Amuro a filmat clipul impreuna cu fetele de la After School,pentru melodia Make It Happen care este tot in colaborare cu ele! Aceasta piesa se va gasi pe albumul Namiei Amuro "Checkmate" ,el va fi lansat in luna martie!....



BIG BANG- Au facut publice poze si primul teaser!

|


Primele poze pentru promovarea albumului deja au aparut... si primul teaser care ai prezinta pe membri!check out... Sunt sigura a acest album este unul dintre cele mai asteptate din Coreea, deasemenea cred ca nu-si va insela asteptarile!
01. G Dragon


DALAMATIAN - LOVER COP[Video]

| marți, 15 februarie 2011
Ei bine... cine zice ca vedetele se gandesc numai la ele de Valentine's Day ... sau la persoana iubita, se inseala ...cel putin nu si baietii nostri de Dalmatian ,care in ziua de Valentine's Day nu numai ca s-au gandit la fani, dar ,le-au facut si un cadou .. si ce poate fi mai frumos decat un clip nou lansat de trupa ta preferata !! Ei bine da dragutzii de ei ,au facut cadou de SF. Valentin fanilor, Clipul piesei "LOVER COP"....daca va aduceti aminte ... facea parte dintr-un mix te teasere(2 Videoclipuri) lansate acum ceva timp ... ei bine deja l-au lansat pe primul complet... si nu uitati se serveste cat e cald!!!.... pentru gurmade .... Evitati uitatul in full screen la baieti.....Pentru ca va puteti alege cu un mic diabet zaharat... =)) !


IU-The story only I didn't Know [Video Teaser]

|



"Guess who's back with a brand new Video!!!"... LOL este nimeni alta decat IU ... da a revenit cu teaserul noului ei clip intitulat "The Story Only I didn't Know" de pe albumul "REAL".

BIG BANG - Tin Industria Muzicala pe jar

|

Se pare ca a fost stabilita data comebackului ,mult asteptatei formatii coreene, BIG BANG .... da ,da surse spun .. ca ar fi vorba de 24 Februarie...asa ca o multime de artisti ...noi..si vechi care vroiau sa revina in luna februarie ,respectiv martie trebuie sa-si "recalculeze datile"... pentru ca albumul Big Bang... fiind foarte mediatizat ...si cu piese foarte bune .. v-a eclipsa orice alt artist care incearca macar sa se agate de industrie ... asa ca prima jumatate a acestui an... a fost castigata deja de BIG BANG si comebackul trupei TVXQ(ChangMin + Yunho).Se zvoneste chiar ca Big Bang vor promova 6 piese de pe noul mini album in acelasi timp ... ele fiind 7 cu cea introductiva... se pare YG ... are planuri mari.... ???

LEE HYUN-You Are The Best of My Life [Video Teaser]

| vineri, 11 februarie 2011
Lee Hyun a lansat cel de-al2-lea teaser pentru melodia "You are the best of My life", colaboratoare la crearea clipului sunt 2 componente din Trupa 4Minute JIHYUN si JUNG JURI.....




5DOLLS SI JAY PARK-Lip Stains [Video]

|
Fetele din super cunoscuta formatie Co-ED .. S-au reunit sunt numele de "5Dolls" ... adica este un fel de proiect doar cu fetele si au facut public videoclipul "Lip Stains" in featuring cu fostul membru al formatiei 2PM Jay Park ...! Let's check it out!



CNN-TVXQ&BOA-Reprezentanti ai Samsung?

| miercuri, 9 februarie 2011



Acum clar sunt cunoscuti pe plan mondial!Doamne ce-mi mai place Plasma cu TVXQ SI WRONG NUMBER....OMG...!!

STANDING EGG- Have you Ever Fall In Love [Video]

|
Se pare ca odata cu incalzirea vremii , se imultesc si cantaretii din Coreea .."Precum ciupercile dupa ploaie"....unii revin ,altii se lanseaza , clipuri peste clipuri este o "batalie" continua intre formatii...pentru curerirea inimii fanilor!Trecand peste asta inca o formatie recenta a lansat un clip ...Numele formatiei este Standing Egg , iar piesa "Have You Ever Fall In Love" a fost lansata acum cateva sapatamani...iar acum a aparut si clipul...!


CHECK IT OUT!

Kan Mi Youn si Junsu (2PM) -Sunshine [Studio Video]

|
Se pare ca acest cantec a fost compus de Junsu de la 2PM acum 4 ani, dar el s-a hotarat sa il daruiasca cantaretei Kan Mi Youn pentru a-si arata sustinerea fata de aceasta si de comeback !


Big Bang in U.S.A pentru filamarile noului clip!!

| marți, 8 februarie 2011

Ei bine daca vorbeam de comeback-uri ... aflati ca cea mai "originala" trupa de baieti din Coreea si anume BIG BANG.. se pregatesc de comeback ...Si nu oricum se pare YG Entertaiment .. e pusa pe fapte mari .. si vrea sa-i surpinda pe actuali fani BIG BANG .. si de ce nu sa atraga altii noi.. de ce spun astea , ei bine, pentru ca se pare ca acestia s-au decis sa filmeze clipul in U.S.A ,baietii sunt in momentul de fata in America si se pare ca vor sa aduca o "influenta straina" muzicii coreene ...si clipului! Costurile videoclipului nu au fost inca facute publice ...dar probabil multi dintre noi ,nu vrem sa aflam ... pe asa o criza si avand in vedere ca am adus vorba de o asa tara ... ne putem da si singuri seama ca.. nu v-a fi ieftin si la propriu si la figurat!Asa ca nu-i pierdeti din ochii.. . caci, baietii astia sunt pusi pe fapte mari!!!

COIN JACKSON -Noua Formatie Acapella a Coreei!

|

Daca deja a-ti auzit de "Coin Jackson " foarte bine ... dar daca nu , ei bine pofiti de aflati cate ceva!

"Coin Jackson" este cea mai recenta formatie a Coreei .. si este prima formatie acapella de Hip-Hop,formatia are in componenta 6 fete ,foarte talentate , se spune ca au niste voci foarte puternice , sunt foarte carismatice si bune dansatoare ... ei bine asta doar voi puteti decide ! Sa le uram bun venit ...
JIHOO /WOOYOO /EUNBIT

MARI/ KORA / MAXI


A aparut deja primul clip al formatiei numit FeedBack !Bucurati-va!


DALMATIAN REVIN- "Lover Cop" si "That Man Disapproves"[Teaser Video]

|
Dalmatienii revin cu doua clipuri si anume: "Lover Cop" si "That Man Disapproves " ! Teaserul a fost lansat deja pentru cele doua clipuri ... Nu va speriati daca vedeti un singur video ... este ceva nou in materie de lansat videoclipuri.... cred haha ... este 2in1 ...chiar intercalate imaginile ....va puteti da seama ...dupa nume ... in LOVER COP ... au o coregrafie "robotica" bine stabilita , pe cand in THAT MAN DISAPPROVES sunt imbracati colorat,se prostesc , alearga...etc..!!

BIG BANG lanseaza propria colectie de haine!

| sâmbătă, 5 februarie 2011
Membrii formatiei Big Bang in colaborare cu UNIQLO isi vor lansa propriile haine ( tricouri si hanorace) , acestea vor fi editie limitata si sunt lansate pe piata din Japonia !^^Acesta este primul material marca BIGBANG & UNIQLO ...



NICHKHUN SI WILLBER PAN

| miercuri, 2 februarie 2011





In sfarsit Taiwanesul meu preferat are colaboarare cu un coreean ! de can asteptam sa se intample asta OMG ... !

SS5o1 -Park Jung Min Youtube

|

Park JungMin are in mod official pagina de Youtube asa ca fanilor SS501 si Jung Min ce asteptati?? adaugati-l in lista de prieteni..hehe

GD&T.O.P-Baby GoodNight [VIDEO]

| marți, 1 februarie 2011



In sfarsit melodia mea preferata are clip nu pot sa cred ..sunt asa fericita OMG....LOVE IT !!CLIPUL E SUPERB!
 

Copyright © 2010 KoreanAddict